“Kennis wordt beter opgenomen en aandacht wordt langer vastgehouden.”

Een trainingsvideo of animatie is een manier om je kennis of instructies op een frisse en heldere manier over te brengen naar je klanten of cursisten. Of het nu gaat om een BHV cursus of een E-learning over complexe materie. Met een trainingsvideo zit je niet meer vast aan een locatie of tijd maar laat je je klanten, cursisten of nieuwe medewerkers zelf bepalen wat ze wanneer willen leren. Een ander groot voordeel aan een trainingsvideo is dat de trainingen altijd uniform zijn zodat iedereen dezelfde kennis op doet.

Uit onderzoek blijkt dat kennis beter wordt opgenomen en aandacht langer wordt vastgehouden door gebruik van een video of animatie. Met een instructievideo, onboardingvideo of E-learning leg je de focus op de kern van je onderwerp zodat de aandacht van de kijker op jouw boodschap gericht blijft!

Mogelijkheden Trainingsvideo

Soorten Trainingsvideo

E-learning

Je hebt een complete lesmodule die nu nog klassikaal door een trainer wordt gegeven of je wilt je kennis verkopen aan je doelgroep? Dan is het ontwikkelen van een E-learning precies wat je nodig hebt. Door ondersteunende animaties en geacteerde casussen wordt een BHV-training of complexe kennisoverdracht een stuk attractiever en beter onthouden door de cursisten. Samen met jou zetten we de ‘droge’ stof om in beeldende frisse content waardoor je cursisten of doelgroep effectiever kan leren. Het is ook mogelijk interactieve elementen aan je E-learning toe te voegen.

Neem contact op
Overzicht

Instructievideo

Breng je een nieuw product op de markt wat je klanten zelf moeten monteren of heb je verschillende producten in je lijn welke elk een andere toepassing dienen? Met een instructievideo komt jouw product of dienst tot leven. Met een helder verhaal en frisse beelden breng je de instructies over naar je doelgroep. Product placement in je instructievideo kan ook nog eens zorgen voor omzetverhoging. Het is ook mogelijk interactieve elementen aan je instructievideo toe te voegen.

Neem contact op
Overzicht

Onboardingvideo

Goed personeel is schaars en wil je niet kwijt! Met een door ons geproduceerde onboardingvideo voelt een nieuwe medewerker zich meteen thuis en geef je ze de ruimte om zich goed te laten aarden in jouw bedrijf of organisatie. Met een onboardingvideo is het ideaal om jou bedrijfscultuur, taken en mogelijkheden binnen de organisatie over te brengen. Ook is het mogelijk interactieve elementen aan je onboardingvideo toe te voegen.

Neem contact op
Overzicht