“Ons idee is dat een goed verhaal bestaat uit verschillende perspectieven.”

Dronebeelden zijn bijna niet meer weg te denken in het huidige videolandschap. Wij integreren voor jou de beste en mooiste dronebeelden in jouw bedrijfsfilm of verkoopvideo voor je huis. Ook maken wij de mooiste luchtfoto’s van jouw bedrijf, huis of wagenpark. Ons idee is dat een goed verhaal bestaat uit verschillende perspectieven. Dronebeelden staan daarom nooit op zichzelf maar worden altijd aangevuld met ‘grondbeeld’. We hebben ervaring in het vliegen met drones, zijn altijd op de hoogte van lokale regelgeving en beschikken over de juiste certificaten.

Mogelijkheden Drone video

Soorten drone video’s

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm van ons is altijd professioneel en van high-end kwaliteit. Door in je bedrijfsfilm de beste en mooiste drone beelden te gebruiken laat je geen perspectief onbenut! Uiteraard zijn wij gecertificeerd en werken wij altijd binnen de geldende regels. Van het volgen van een bedrijfsauto tot het maken van prachtige luchtbeelden. Wij vliegen zowel binnen als buiten.

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Vastgoed video

Je huis in de verkoop en het nét even anders aanpakken? Gebruik de mooiste drone beelden van je huis en laat zien hoe prachtig je woont en hoe mooi de omgeving is! Uiteraard zijn wij gecertificeerd en werken altijd binnen de geldende regels. Met creativiteit en professionele beelden maken wij de beste vastgoedvideo’s en foto’s in de juiste sfeer!

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Luchtfotografie

Je hele wagenpark in één keer op een prachtige luchtfoto, verschillende luchtfoto’s van het nieuwe terrein wat je als projectontwikkelaar net hebt aangekocht of het bouwterrein wat je als aannemer graag periodiek wilt vastleggen. Met onze creativiteit, professionele apparatuur en kennis verzorgen wij elke luchtfoto voor u! Uiteraard zijn wij gecertificeerd en werken wij altijd binnen de geldende regels.

Neem contact op
Overzicht

Bouwplaatsen

Als er iets is wat in korte tijd veranderd dan is het wel een bouwplaats! Zo staat er niets en zo heb je als aannemer het casco van een complete wijk staan! Juist hier komen drone beelden prachtig tot zijn recht! Toekomstige bewoners of bedrijven zien graag de voortgang van hun nieuwe woning of kantoor. Uiteraard zijn wij gecertificeerd en werken wij altijd binnen de geldende regels.

Neem contact op
Overzicht

Sportevenementen

Met 75 km/h op je racefiets een berg af of met je kop in de modder bij een mudrun, met dronebeelden laat je een anders perspectief zien! Uiteraard zijn wij gecertificeerd en werken wij altijd binnen de geldende regels. Laat je toekomstige leden of deelnemers zien wat zij volgend event zeker niet moeten missen met een professionele eventfilm met dronebeeld!

Neem contact op
Overzicht

Indoor drone

Hoog opgestapelde volle stellingen in je magazijn, de nieuwe boardroom of de woonkamer van je te koop staande woning. Wij brengen het in beeld vanuit een ander perspectief. Naast de ‘gewone’ beelden is de afwisseling van indoor drone beelden precies wat je nodig hebt om het verschil te maken in je content. Uiteraard zijn wij gecertificeerd en werken wij altijd binnen de geldende regels.

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht