“De door ons geproduceerde social video’s pakken de aandacht en houden die vast!”

Op dit moment bestaat 70% van de content op social media uit video’s en in 2020 is dat waarschijnlijk 85%! Video op social media laat je boodschap op een makkelijke manier bij jouw publiek binnenkomen! Alleen Facebook heeft al 8 miljard video views per dag! De meeste video’s op social media worden zonder geluid bekeken waardoor de attractiviteit van het beeld van extra belangrijk is! De door ons geproduceerde social video’s pakken de aandacht en houden die vast! Naast video’s voor Facebook maken wij deze ook toepasbaar voor Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat etc.

Mogelijkheden social video

Soorten social video’s

Product video

Jouw product of dienst in de spotlights op social media! Met deze video’s pak je het net even anders aan! Met aandacht voor jouw product en omgeving leggen we op een creatieve en spraakmakende manier de kleinste details vast. door gebruik te maken van gesponsorde video’s bereik je jouw specifieke doelgroep. Vertel het op social media met je productvideo!

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Event video / Aftermovie

Je event was super geslaagd en dat wil je de hele wereld laten weten! Met een door ons gemaakte event video of aftermovie heb je een prachtig naslagwerk wat zeer geschikt is om te delen op social media. Door doelgroep-gericht je volgers te kiezen creëer je dat feel-good moment opnieuw en laat je de gasten welke aanwezig waren nagenieten! Een terugkerend event? Maak toekomstige event gasten alvast warm voor de volgende editie!

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Vlog

Een mooi project afgerond, een nieuwe productlijn of een uitleg over je diensten? Vertel je verhaal met een vlog en laat ons het tijdrovende werk doen! Stuur ons je beelden en wij zorgen dat je binnen 24 uur een professionele vlog kunt delen met je netwerk. Op vlogcreator.nl vindt je precies hoe het werkt. Nog niet helemaal duidelijk hoe dat vloggen moet? Wij organiseren met regelmaat masterclasses vloggen.

Voorbeeld?
vlogcreator.nl
Overzicht

Fundraising video

Of het nu gaat om fondsenwerving of om het genereren van giften, een goede fundraisevideo kan het verschil maken! Veel fondsen vragen tegenwoordig een videopitch om uit te leggen waarom jij aanspraak kunt maken op een fonds. Onze fundraisevideo’s zijn goed op social media in te zetten om giften van bedrijven en particulieren te werven! Voor NGO’s en stichtingen met een sociaal maatschappelijk doel hantereren wij aantrekkelijke tarieven.

Neem contact op
Overzicht

Square video

Square video is de nieuwe standaard voor social video! Kijk maar eens hoeveel vierkante video’s je tegenkomt op je kanalen. Niet alleen op Instagram en Snapchat maar ook op Facebook, LinkedIn en Twitter. Een square video gebruikt een groot gedeelte van het scherm bij het afspelen maar ook als het in je feed voorbij komt trekt het automatisch meer aandacht. Bij nieuwe producties houden we op verzoek rekening met de compositie zodat deze als de standaard breedbeeld (16:9) en als square video (1:1) geleverd kunnen worden. We veranderen uiteraard ook bestaande videocontent in square video als dat nodig is!

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Animatie

Omdat je op social media vaak maar weinig tijd hebt om je boodschap over te brengen is een animatie de perfecte oplossing! Onze animaties worden voorzien van aansprekende beelden en teksten wanneer het social media kanaal niet meteen geluid afspeelt. Een passende en professionele voice over om jouw boodschap nog beter over te brengen is natuurlijk ook altijd mogelijk. uiteraard kunnen animatie en video prima afgewisseld worden of zelfs geïntegreerd worden in een video.

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht