“Het ondersteunt het bereik van jouw doelen en de mogelijkheden zijn eindeloos!”

Interactieve video is een innovatieve manier om video’s in te zetten en wordt steeds meer en meer gebruikt! Het ondersteunt het bereik van jouw doelen en de mogelijkheden zijn eindeloos! Klikgedrag in de video kan worden bijgehouden zodat je kunt inspelen op de behoefte van de kijker! Interactieve video is bij uitstek geschikt voor het activeren van een merk of aanzetten tot verkoop maar ook voor e-learnings, supportvideo’s of recruitmentvideo’s. De uiteindelijke vorm van de video ligt in jouw handen en wij helpen je graag met het samenstellen van jouw interactieve video om je doelen te behalen!

Mogelijkheden interactieve video

Soorten interactieve video’s

Interactieve Merkpositionering

Heb je iets nieuws gelanceerd of kan jouw merk wel een boost gebruiken? Door middel van een interactieve merkpositioneringsvideo laat je op een innovatieve manier je doelgroep je merk zien. Op een creatieve manier leer je je klant precies waar jouw merk voor staat en zorg je dat je on-top-of-mind blijft. Daarnaast is het klikgedrag binnen een interactieve video te meten waardoor je makkelijk kan inspelen op veranderingen in je merkpositie.

Neem contact op
Overzicht

Interactieve Salesvideo

Met een interactieve salesvideo begeleid je de consument binnen een gecontroleerde omgeving die we samen met jou vormgeven. Door een vloeiende ‘customer journey’ komt de kijker van de video precies waar jij de kijker wilt hebben. Daarnaast verlaagt een interactieve salesvideo de drempel om aankopen te doen. Doordat het klikgedrag binnen de interactieve salesvideo te meten is, valt er altijd in te spelen op individuele wensen van de klant en geven deze een unieke kijk in interesses.

Neem contact op
Overzicht

Interactieve E-learning

Digitaal leren wordt gelukkig steeds normaler. Wanneer er een nieuw systeem of nieuwe werkmethode is, of wanneer er nieuwe collega’s zijn is het efficiënt om door middel van e-learning informatie over te brengen. Het gebruik van beeld, audio en interactie zorgt ervoor dat de cursist een allround ervaring heeft. Deze ervaring zorgt voor meer betrokkenheid bij de e-learning, wat leren leuker en effectiever maakt. Op basis van keuzes van de kijker kun je de nodige feedback verschaffen, en deze keuzes verder bespreken wanneer nodig.

Neem contact op
Overzicht

Interactieve Instructievideo

Breng je een nieuw product op de markt wat je klant zelf moet monteren of heb je verschillende producten in je lijn welke elk een andere toepassing dienen? De interactieve instructievideo legt je klant precies uit wat, hoe en welk product hij nodig heeft. Het gebruik van beeld, audio en interactie zorgt ervoor dat je klant een allround ervaring heeft en je product zeker zal waarderen. Door product placement te gebruiken in je interactieve instructievideo is omzetverhoging niet uitgesloten.

Neem contact op
Overzicht

Interactieve Supportvideo

We leven in een tijd waarin consumenten veeleisend zijn. ‘Vandaag besteld dezelfde dag nog in huis’, en wanneer je klant een probleem ervaart met jou product of dienst bepaalt jou reactie je uiteindelijke merkbeleving en positionering. Met een interactieve supportvideo biedt je je klant de ultieme aftersales. Door de interactie beleeft de klant het vertrouwen wat je uit wilt stralen en is je doel van happy-customers meer dan haalbaar!

Neem contact op
Overzicht

Interactieve Recruitmentvideo

Stel, je bent op zoek naar nieuwe collega’s. Je hebt een mooie website waarop alles netjes gepresenteerd staat over de vacature. Je sollicitant en jouw bedrijf weten in deze fase echter erg weinig over elkaar. Dit is waar de interactieve recruitmentvideo te hulp kan schieten. Een interactieve recruitmentvideo kan een duidelijk beeld geven van waar je bedrijf voor staat, welke bedrijfscultuur er heerst, hoe de functie er uit ziet, wie je collega’s zijn, etc. Zo weet de kijker makkelijker of jouw vacature geschikt is om op te solliciteren. Door de kijker in het werkveld gerelateerde keuzes te laten maken kom je er als bedrijf achter of een sollicitant geschikt is voor jouw bedrijf.

Neem contact op
Overzicht