“Onze bedrijfsfilms versterken op een creatieve manier jouw bedrijf!”

Wij maken bedrijfsfilms die presteren! Van een corporate movie en bedrijfsreportage tot e-learnings en producthandleidingen, onze films versterken op een creatieve manier jouw bedrijf! Wat we belangrijk vinden in onze films is de identiteit van jouw bedrijf en hoe klanten die ervaren. Door onze professionele en sociaal flexibele insteek zorgen wij ervoor dat we altijd aansluiten bij jouw bedrijfscultuur waardoor onze producties altijd op de juiste niveau presteren.

Het maakt niet uit hoe groot, klein, complex of simpel je je bedrijfsfilm wilt, wij hebben ervaring in grote en kleinschalige projecten. We verkennen locaties, vinden indien nodig acteurs of presentators, maken concepten, schrijven scripts, storyboarden, filmen, bewerken, monteren, animeren en nog veel meer om ervoor te zorgen dat we de stem van je klant en van je merk vast leggen!

Mogelijkheden bedrijfsfilm

Soorten bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm van ons is altijd professioneel en van high-end kwaliteit. Het is je visitekaartje voor de buitenwereld en straalt de bedrijfsidentiteit uit zoals je wilt dat je klanten jouw ervaren. Door onze sociaal flexibele insteek te combineren met onze professionele en creatieve skills weten wij altijd precies de juiste toon en emotie te vinden om van jouw bedrijfsfilm een film te maken die presteert op het juiste niveau.

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Reclame video

Jouw product of dienst vol in the picture op de manier die bij jouw bedrijf of organisatie past. De professionele reclamevideo zorgt voor een hoge conversie van jou doelen. Door onze creativiteit te combineren met je bedrijfsprofiel sluit de reclamevideo altijd naadloos bij jullie huidige visuele uitingen aan. Vindt je het lastig hoe je jouw reclamevideo op een goede manier inzet? Daar hebben wij een marketing expert voor in huis!

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Product video

Een prachtige serie productvideo’s om te gebruiken op social media, je website of in je webshop. Met deze video’s pak je het net even anders aan! Met aandacht voor jouw product en omgeving leggen we op een creatieve en spraakmakende manier de kleinste details vast. Van nieuwe trendy producten voor een start-up tot authentieke vertrouwde producten die niemand mag missen. Vertel het aan je klant met je productvideo.

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Animatie

Als videobeelden geen optie zijn of als de grenzen van het fysiek mogelijke bereikt zijn vertellen wij je verhaal in een animatie. Onze animaties worden voorzien van een passende en professionele voice over om jouw boodschap nog beter over te brengen. uiteraard kunnen animatie en video prima afgewisseld worden of zelfs geïntegreerd worden in een video. Wij doen het voor jou!

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Vlog

Maak je eigen vlog! Als bedrijf of organisatie je achterban voorzien van relevante content! Wat doe je deze week? Welk project is naar tevredenheid van de klant afgerond? Juist met een vlog kun je voordelig en op regelmatige basis nieuwe content uploaden! Wij helpen je graag met een masterclass vloggen en verzorgen uiteraard de edit van jouw vlog! Kijk maar eens op vlogcreator.nl

Voorbeeld?
vlogcreator.nl
Overzicht

Event video / Aftermovie

Al maanden voorbereiding zitten er in je event, en dan is het zover! Al je klanten en relaties bij elkaar. Dit moet je vastleggen! Wij brengen de sfeer perfect in beeld! Met de aftermovie heb je een prachtig naslagwerk van dat enerverende event wat je klanten en relaties nog graag eens terugzien om dat feel-good moment terug te krijgen! Event video’s zijn ook erg geschikt om een testimonial aan toe te voegen!

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Beursvideo

Een pakkende en professionele beursvideo pakt de aandacht van jou toekomstige klant meteen. Tussen al die andere aanbieders is een beursvideo een mooie aandachtvasthouder en impressiedrager zonder druk. In één oogopslag breng jij je product of dienst met je bedrijfidentiteit duidelijk over. Verwacht je grote drukte op je beursplek? De beursvideo is ideaal om wachtende prospects nét lang genoeg vast te houden!

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Drone video

Nieuw kantoorpand? Je wagenpark in beeld? Een sportevenement van je non-profit organisatie? Prachtige filmbeelden vanuit de lucht maken je bedrijfsvideo, reclamevideo of social video spannend om naar te kijken! Dronevideo’s combineren wij altijd met andere beelden om jouw boodschap duidelijk en sfeervol over te brengen. Ook binnen vliegen is met onze drone geen probleem!

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Vastgoed video

Je huis in de verkoop en het nét even anders aanpakken? Laat met je vastgoedvideo de mooiste plekjes van je huis zien aan de toekomstige bewoners. Met creativiteit en professionele beelden maken wij de mooiste vastgoedvideo’s in de juiste sfeer! Ben je makelaar? Dan hebben wij met de pixiocard een uniek concept voor jou in huis! ook het gebruik van dronebeelden in je vastgoedvideo behoort tot de mogelijkheden.

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Testimonial

Die ene klant die als ambassadeur van jouw bedrijf of organisatie hordes andere klanten en relaties warm voor je maakt! Wie wil die klant nu niet? Zorg ervoor dat je zijn of haar enthousiasme vastlegt! Door onze sociaal flexibele insteek weten wij als geen ander hoe we een testimonial moeten maken zonder ‘over the top’ te gaan en wel de juiste snaar te raken! Succes gegarandeerd!

Voorbeeld?
Neem contact op
Overzicht

Pixiocard

PixioCard is een uniek en opvallend medium dat de voordelen van video en print combineert. Via een videobrochure met een geïntegreerd LCD scherm brengt u uw videoboodschap snel en helder over. U bepaalt zelf de inhoud van de video en de vormgeving van de PixioCard, de mogelijkheden zijn eindeloos; Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen, presentaties, instructiefilms of een direct mailing.

Neem contact op
Overzicht